Råd om de bästa sätten att sluta röka


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är mycket lättare att vilja sluta, än att faktiskt sluta. Om du vill lära dig vad som krävs för att sluta för gott, är den här artikeln för dig.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

Tips! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du sänker cigaretten till slut, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka kan uppnås. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och kontrollera nikotinbehov.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Som du just har upptäckt är sparkning av rökning vanligtvis helt genomförbar. Kom bara ihåg att vara motiverad och fortsätt med dina strategier. Om du kan göra detta och genomföra de tips som finns här, borde du kunna sluta röka permanent på kort tid.Source link