Råd om de bästa sätten att sluta röka


Även människor med stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka vanan. Även rökare som tycker om att sluta, har svårt att ge upp det helt. Dessa förslag hjälper dig att bestämma det bästa sättet att bryta förbindelserna med cigarettberoende.

Kallt Turkiet

Tips! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Ta saker dag för dag. Fokusera inte på att röka någonsin igen.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar, när du bestämmer dig för att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Du behöver hjälp av andra under denna process.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Prata med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Tips! Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Om du vill sluta röka, måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Så småningom kommer du att sluta för gott och aldrig tända en annan cigarett igen.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.



Source link