Råd om de bästa sätten att sluta röka


De flesta som försöker sluta röka kommer att upptäcka att det är en mycket utmanande process. Det finns ingen surefire-metod att sluta. Gör lite forskning för att upptäcka vilka metoder som bäst passar dig och din situation. Prova några tips nedan för att upptäcka att sluta kan vara mindre svårt än du trodde.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Sluta röka

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Skapa din egen lista gör det här.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Älskade OnesSource link