Råd om de bästa sätten att sluta röka


Otaliga individer är intresserade av att erövra sin rökning vana. Rökning är aldrig frisk. Det kan orsaka långvarig eller permanent skada på större organ, inklusive ditt hjärta och lungor. Om du är redo att sluta, fortsätt läsa för att höra några värdefulla råd som kan hjälpa.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar, när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Försök inte sluta ensam. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är, hjälper du dig att luta dig mot varandra och slutligen sluta vana.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

Taper ner din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

TIPS! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.

Nu när du har läst den här artikeln har du förhoppningsvis fått en inblick i vad du behöver göra för att sparka din rökning vana för gott. Försök att komma ihåg att vara stark, och kom ihåg att du inte bara gör det själv, utan att leva ett långt liv för dem du älskar. De tips du har lärt dig i den här artikeln kan hjälpa dig att göra just det.Source link