Råd om de bästa sätten att sluta röka


Dina älskade har bett att du skulle sluta röka. Din läkare kommer att vilja att du slutar också. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig rabatter om du slutar. Det är dags att sluta, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Även om du slutligen röker, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är enklast för dina behov. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i våg.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka att sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan sedan stödja dig för att fortsätta med dina ansträngningar. Ett stödsystem är ett viktigt verktyg. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

De flesta människor slutar inte med framgång misslyckas första gången de försöker. När du slutar försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt sluta och gå längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Håll dig fri från platser eller symptom där du normalt röker.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta håller dig en bra anledning att sluta och slutar tycka omedelbart viktigt.

Rökning är ibland det som individer vänder sig till i tider av stress för att lugna dig själv. Om det är sant, hitta en ny teknik för att hantera vardagliga stressnivåer.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Utövande utsläpp endorfiner, naturlig hög som är mycket effektiv för att bekämpa nikotin cravings. Övning kommer också att bidra till att öka din metabolism för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Om du känner att dina begär blir alltför stora, hämta telefonen. Den tid du tar för att ringa kommer att ge dig en distraktion, och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

När du bestämmer dig för att du vill sluta, inte ens underhålla tanken att misslyckas. Många som slutar röka hade gjort många försök innan de lyckades sluta. Om du har ett nackdel, bestäm varför det hände, välj dig själv och kom tillbaka på din røyka plan.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Du kan nu känna sig bättre beredd att börja sparka denna vana. Att vara en icke-rökare kommer att lägga år till ditt liv. Ta alla medel du skulle ha spenderat på tobak och köpa något trevligt för din familj för allt stöd de ger dig-de förtjänar det!

Denna information fungerade som en bra handledning angående Array. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link