Råd som är säkert att hjälpa till i din quest att sluta röka


Det kan vara svårt att sluta röka när cigaretter är så lättillgängliga i de flesta kulturer. Men du behöver inte känna dig fångad längre, använd den här artikeln och tipsen inuti för att hjälpa dig att stanna för gott.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscenter eller högskolor.

Sluta röka

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Sluta röka ett steg i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Replacement Therapy

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Överväg att gå med i en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

TIPS! Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning.

Efter att ha lärt dig mer om ämnet borde du nu känna mycket mer självsäkerhet i din förmåga att sparka din rökning vana för gott. Använd det du har lärt dig här för att ge dig själv motivation, ta itu med frestelserna och berätta för cigaretter du är över dem!Source link