Rådgivning som är säker på att hjälpa dig att sluta röka


Att fatta beslut att sluta röka är något som ger dig stora fördelar. Håll fördelarna i åtanke och använd information som det som finns i följande artikel för att hjälpa dig genom de hårda platserna. Kom ihåg dessa tips och utnyttja dem när du behöver för att ge dig lite extra hjälp mot att bli en icke-rökare.

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIP! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Det är en stor process att sluta röka.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

Ta varje dag en i taget. Det är en stor process att sluta röka. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

TIPS! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Sluta röka dagligen. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

Sluta röka

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, utan för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

Du är utan tvekan redan medveten om de många hälsofördelarna med att inte röka. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Det kommer inte vara länge innan du njuter av alla fördelar som följer med att vara en icke-rökare.Source link