Rådgivning som är säker på att hjälpa till i din quest för att sluta röka


Motivation är nyckelfaktorn för att slutligen kunna kasta cigaretter från ditt liv. Om du slutar, det finns många fördelar. Håll fördelarna i åtanke och reflektera över dem när du känner att du är vaknande. Du kan dra nytta av dig själv och din familj med de extra år du får och de extra pengar som du sparar när du slutar. Dessa fördelar kommer i form av bättre hälsa, känns bättre och sparar pengar. Fortsätt läsa, för att dyka djupare in i bra information, för att hjälpa dig att sluta.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Ta varje dag en i taget. Att sluta röka är en process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Avsluta kan vara en lång process.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

Att sluta kommer vara svårt, men dina insatser kommer att vara värda det. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.Source link