Rådgivning som är säker på att hjälpa till i din strävan att sluta röka


Även om det finns otaliga människor som desperat vill sluta röka, blir många avskräckta och ger upp för lätt. Avsluta kan hända om din attityd är bra, och du har bra viljestyrka. Du kommer också behöva lite råd, som vad som kommer att visas i den här artikeln. Fortsätt läsa och använd dessa tips för att utforma en bra slutstrategi.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Sluta röka

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det här kan vara knäppet i rätt riktning du måste sluta röka.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

Om du plötsligt vill bli rökig, försök att fördröja din rökning. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få tillsatser för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Nikotinutbyte

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings kan vara svårt att ignorera. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Försök inte sluta ensam. Fråga din familj om stöd när du avslutar och accepterar deras hjälp. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra det. Personer som slutat röka är vanligtvis de som har en vällagd strategi och stödsystem. Försök med de tips du just läst för att hjälpa dig att formulera en strategi för att framgångsrikt befria dig från behovet av att röka.Source link