Rådgivning som är säker på att hjälpa till i din strävan att sluta röka


Många vetenskapliga studier har visat sig beroendeframkallande av cigaretter. Detta gör att lärandet att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Utrusta dig med bra tips och råd om hur du verkligen slutar röka, så att du kan ge dig en bra chans att uppnå detta mål.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Det kan också vara en bra stressavlastare. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Sluta röka

Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. När du bestämmer dig för att sluta röka, ta det dag för dag. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Låt älskade och vänner veta att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Dessutom kommer personer som försöker sluta med dig att förstå de kampar som följer med detta uppdrag.

Sluta röka cigaretter så snart som möjligt! Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Kom ihåg att din avslutning också minskar din familjs exponering för skadlig begagnad rök.

Vet att när du slutar röka förbättrar du ditt liv, i motsats till att göra ett ädelt offer. Om du ser sluta som en prestation, kommer du att vara mer motiverad att fortsätta din kamp. Sätt värdet av att sluta i dina sevärdheter och föreställ dig ditt liv utan att röka ständigt. Detta ger dig en bra anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv om att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att se till att 10 minuter senare kommer begäret att gå.

Feeling stressed

Du kanske har använt rökning när du känner dig stressad. Om du har gjort det här tidigare måste du hitta nya hanteringstekniker för dessa tider. Tänk på yoga, meditation eller ens njuter av en promenad utomhus. Någon av dessa aktiviteter kan hjälpa dig att slappna av, lätta din kropp och sinne bort från att känna dig stressad.

Se till att du äter gott om frukt och grönsaker, såväl som nötter och frön när du håller på med att sluta röka. Hälsosam, naturlig, låg kalori livsmedel är till hjälp för att sluta. En anledning är att det håller händerna och munnen upptagen, vilket kan simulera uppförandet av normala rökningstillfällen. Att äta denna typ av diet kan också minimera den vikt du kan få. Näringsämnena och vitaminerna hjälper till att få dig att må bättre under uttag.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är en sätt att hjälpa till att undvika detta. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle uppleva.

Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig väldigt nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, behöver du ringa någon till sitt stöd. Du kan ringa en vän eller någon i din familj och berätta för dem om hur frestad du känner. Diskussionen kommer att avleda din uppmärksamhet från ditt begär, så att den kan avta, och du kommer att få den extra fördelen att påminnas om att du inte försöker hantera din övertygelse på egen hand.

Du bör be dina vänner och familjemedlemmar att hjälpa dig att sluta röka. Låt alla dina bekanta veta att du har bestämt dig för att sluta röka. De kommer att stödja dig, vilket kan göra en stor skillnad. Du kan också maximera dina chanser till framgång genom att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta eller arbeta med en terapeut.

Sluta röka

Tips! Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande.

Det är svårt att sluta röka på grund av den beroendeframkallande nikotin som finns i cigaretter. Många har både fysisk och psykologisk beroende av cigaretter, vilket kan göra det dubbelt svårt att sluta röka. Använd informationen som finns här för att göra saker lite mer hanterbara för dig själv. Med dessa tips och tricks, liksom din insats, kan du sluta röka.Source link