Rid av rökning en gång och för alla


Även de med mycket stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka. Faktum är att även människor som vill sparka vanan känner att de får något ur rökning . Om du är allvarligt engagerad i målet att sluta röka permanent, kommer följande tips att hjälpa dig att få bollen att rulla.

Människor med erfarenhet slutar eller går igenom samma sak som du, och till och med vägledning. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Övning är en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan med en gång promenad. Tala med din läkare innan du börjar någon form av motion.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nicotin-ersättningssystem hjälper till med dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, eftersom de har eller hanterar dem också.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det hjälper dig att sluta röka.

Planera framöver hur man hanterar alla stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare blir vana vid rökning när de känner sig stressade. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

En snabb puff under dessa intensiva begär kan inte verka som en fruktansvärd idé, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker.

De första 7 dagarna av ett eventuellt sluta-rökning försök blir det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. När du har tagit bort nikotin från din kropp kommer dina begär att vara mest psykologiska. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva, kommer detta att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du kommer att börja hitta utövandet enklare. Regelaktiviteten kommer också att bidra till att avvärja en viss sannolik vikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings till viss del.

Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning nästa gång.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; det är en långsiktig process.

Tänk på hur ditt liv ska förbättras och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Det ger dig på rätt väg och gör det avsluta verkar omedelbart viktigt.

Bli av med alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du inte påminner om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När är det troligt att du vill röka mest?

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

När du har fattat beslutet att sluta röka, gör det till en punkt att hålla dig motiverad och inte ge upp det här beslutet. Många ex-rökare har gjort olika tidigare försök att sluta innan de lyckades sluta. Om du upplever ett återfall, ta reda på vad som utlöstes och förnya ditt åtagande att sluta en gång till.

Tänk igenom de potentiella utmaningarna du måste möta när du slutar röka. Många återkommer efter att ha slutat, brukar gå tillbaka under de första månaderna. Det kan vara otroligt frestande att ge in i trängsel för en cigarett när du befinner dig stressad eller trött. Vet vad som kommer att utlösa din önskan om en cigarett så att du kan vara extra försiktig under dessa tider.

Nu har du lärt dig att sluta röka är inte en omöjlig uppgift. Du kan använda ditt självförtroende och beslutsamhet för att sluta röka, så börja din quest med dessa tips idag. Du kommer att bli förvånad att lära dig allt du kan göra när beslutsamhet sätter in.

TIPS! Det är viktigt att du undviker de utlösare som får dig att begära en cigarett. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Ett antal personer skulle vilja lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska titta på. Denna artikel har gett mycket information om. Gå ut och implementera denna information.Source link