Rökning dödar – Nyttigt råd för att sparka den här farliga vanan


Att behöva röka kan ibland vara besvärlig. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Det finns många tekniker här som har fungerat för andra, så ge dem ett försök.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Om din kalla turkeyansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa terapier arbetar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Använd internet för att hitta online supportgrupper och forum. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Också andra quitters bredvid dig kan hjälpa dig att se allas kampar genom denna resa.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? De flesta rökare använder cigaretter för att lugna sig under stressiga stunder. Om du har lagt fram en plan, är det lättare att hålla sig borta från cigaretter. Se till att listan har mer än ett alternativ på det, om du behöver tillgång till mer.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Att byta saker upp lite, till exempel att hålla sig borta från barer, kommer att göra det enklare att undvika att ge efter för dina begär.

TIPS! Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Få lite motion. När du slutar röka, märker du omedelbart en förbättring av lunghälsan och ökad andningsförmåga, så att du kan träna lättare. Att hålla aktiva hjälper dig också att undvika att gå ner i vikt. Endorfinerna kan hjälpa till att ta en bit av kanten från uttagssymtom, även om deras effekt inte kan jämföras med nikotin.

Att vilja sluta är halva slaget. Efter att ha läst råd här kommer resten av slaget med en solid spelplan och klibbar sig. Prova några av de tekniker du just läst för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.Source link