Rökning dödar – Nyttigt råd för att sparka den här farliga vanan


Cravings för cigaretter kan komma på de värsta tiderna. Du måste sluta oavsett aktivitet du är inblandad i så att du kan röka ute. Du kanske till och med känner att något är "off" om du inte reser med dina favoritrökar. För att bryta denna fula vana, fortsätt läsa! De avslöjar metoder som är bevisade effektiva för rökare som vill sluta.

Försök att göra det så enkelt som möjligt på dig själv att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Avsluta kallt kalkon rekommenderas definitivt inte.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Fördröjning kan bidra till att minska den mängd du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig att sluta med framgång.

När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina intentioner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

10 Minuter

Om du plötsligt kommer att vilja röka, försök att fördröja din rökning. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Att vara redo att sluta röka är hälften av slaget. Förhoppningsvis ger råd från den här artikeln dig vad som helst annat du behöver för att slutligen bryta din rökning vana. Använd det du har läst här och håll dig motiverad för att nå ditt mål!Source link