Rökning dödar – Nyttigt råd för att sparka den här farliga vanan


För många människor, stress och tryck från omvärlden gör att rökning verkar vara ett absolut måste. det är svårt att finna skäl att sluta. Du kan bryta ditt band med cigaretter, så läs vidare och ta reda på hur!

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Även om du sänker cigaretten till slut, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Tal om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

Älskade

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Att sluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att skapa en varumärkesbyte. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta kan vara ett litet steg mot att ge dem upp.

TIPS! Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras, och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Skapa ett belöningssystem för dig själv i förväg, och varje gång du träffar ett mål, behandla dig själv. Skapa en lista över de belöningar du kommer att ge dig själv när du har gjort det förbi vissa datum. Ta dig tid att placera listan på en mycket synlig plats och se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att ge styrka under svaghetstimmar.

Prova lite kraftfull träning. När du slutar röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Dessutom kan träning regelbundet hjälpa dig att undvika viktökning i samband med att du slutar röka. Även om du får enorma fördelar med endorfinet som produceras genom träning, kommer det inte att ersätta nikotinhöjden, men åtminstone kommer det att lugna dina begär att röka.

Gör slut på en gåva för dig själv. Titta aldrig på det som en förlust eller en börda. Du kommer att hitta det lättare att uppnå positiva resultat, om du ser valet i det ljuset. Tänk på hur ditt liv ska förbättra, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att ge dig en bra anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

Tips! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Byt din rökning vana för en träningsvanor. Du får ett endorphin boost som kommer att hålla dig från att oroa dig så mycket om cigaretter. Dessutom bidrar träning till att kompensera förändringar i din ämnesomsättning som kan uppstå när du slutar, vilket hjälper dig att hålla viktminskningen till ett minimum.

Fråga din läkare om medicinen du kan använda. Sammantaget har det varit massor av nya och innovativa sätt att hjälpa människor att sluta röka. Det finns många alternativ tillgängliga för dig när du bestämmer dig för att sluta röka, från tuggummi till fläckar till doktorsbestämd medicin för att hjälpa till med uttag. Din läkares rekommendationer kommer att vara en stor hjälp!

Minns en lista med dina mest pressande skäl för att sluta röka. Om du känner dig väldigt frestad att tända en cigarett, var noga med att upprepa din mantra om och om igen tills trängseln går bort. Detta kommer att ge dig fokus mentalt och fysiskt på dina mål, så att du inte ger in.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva läkemedel, kan sluta att sluta.

Har du nu förtroende och know-how för att bryta din vana och vara rökfri? Om du passerar vad du har lärt dig här kan du hjälpa andra att dra nytta av informationen och sluta röka också.Source link