Rökning dödar – Nyttigt råd för att sparka den här farliga vanan


De flesta som försöker sluta röka kommer att upptäcka att det är en mycket utmanande process. Det finns inget sätt som kommer att fungera för alla. Du kommer förmodligen att undersöka olika sätt att sluta för att hitta en som fungerar för dig. Använda nedanstående tips, och du kan upptäcka att sluta är mycket lättare än du förstod.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Låt människorna om dig veta att du slutar nikotinvanan. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning för att sluta röka för gott.

Älskade

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Kom ihåg varför du vill sluta, och påminna dig ofta.

Försök inte göra det själv. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Att sluta röka är inte en lätt sak att göra och det finns ingen lösning som kommer att fungera för alla. Du kommer att kunna sluta röka, miljontals människor innan du har! Använd de råd du läser här i kombination med din egen forskning för att utforma en solid avslutande plan. Prova lite. Du kan bli förvånad över vad du kan åstadkomma.Source link