Rökningstopp som kan hjälpa dig att sluta


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. Du måste sluta göra vad du gör för att gå utanför för en rök, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. För att sparka denna vana, fortsätt läsa. Följande tips gör det lättare att ge upp vanan.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Siktmål

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att besluta att sluta röka. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Börja aldrig säkerhetskopiera. Förbinda sig att stanna, period. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Dessa hälsosamma snacks kan hjälpa dig att behålla en stadigvård.

Se till att du noggrant rengör ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. På så sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

Om du blir trött på vanan att röka, är du halvvägs för att framgångsrikt sluta. Rådgivningen i denna artikel bör motivera dig för att slutligen sluta röka. Sätt dessa tips till jobbet för att du framgångsrikt ska kunna övervinna önskan att röka.Source link