Rökningstopp som kan hjälpa dig att sluta


De flesta människor förlorar motivation innan de ens verkligen försöker sluta röka. Om du kan hålla en positiv attityd, behålla din viljestyrka och ha lite kunskap om tekniker, kommer du vara redo att sluta idag. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.Source link