Rökningstoppande tips som kan hjälpa dig att sluta


Medan nästan alla förstår risken för att röka cigaretter, kan få övervinna missbruket och låta det övertyga dem att inte ens börja försöka sluta. Med en positiv utsikt och de råd du får i denna artikel kan du avsluta med framgång. Följ dessa strategier, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Vägen till stopp är bara en process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Försök inte göra det själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Fira varje milstolpe längs din väg att sluta, välj små belöningar du tycker om. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Dessa påminnelser ger dig den enhet du behöver för att bekämpa frestelser.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Vägen till stopp är bara en process.

Det är mycket sant att många människor är redo att sluta röka, men de vet bara inte var de ska börja. De som är framgångsrika utgör en handlingsplan och hittar den rätta motivationen att hålla sig trogen mot sin sak. Applicera råd från denna artikel till din egen genomtänkt anpassade plan och förhoppningsvis kommer du snart att vara en icke-rökare!Source link