Rökningstoppningstips som kan hjälpa dig att sluta


Även med de många negativa effekterna av rökning, kommer de flesta att finna det mycket svårt att avbryta vanan. Om det beskriver dig, har den här artikeln information som hjälper dig att hitta din väg till frihet. Använd alla tips du tycker kan hjälpa dig.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Undvik att gå kallt kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstegen och sluta vara mindre svårt.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscentra, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kanske kan . Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du inte kan göra bort ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Du måste hitta en distraktion, att tänka på någonting annat.

Innan du börjar sluta röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta för gott. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Belöna dig själv för att gå över milstolpar på din resa. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. När du möter framtida milstolpar kan du antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

TIPS! Försök inte göra det själv. Förtjänar hjälp av dina vänner och familj.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Dessa förslag bör ge dig en bra start när du ritar dig själv om cigarettvanan. Du förtjänar ett liv utan en beroende av tobak. Ge dig själv gåvan att sluta röka. Du kommer att belönas med ökad hälsa när du slutar röka cigaretter.Source link