Rökningstoppningstips som kan hjälpa dig att sluta


Bli motiverad att sluta så att du inte kommer tillbaka till rökning när det blir svårt för dig. Du kommer att uppleva många fördelar med att ge upp denna vana. Du skulle göra det bra för att tydligt förstå fördelarna som ska uppstå när du slutar röka, särskilt eftersom det tjänar som en förstärkning när tiderna är svåra. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även din familjs hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Fortsätt läsa för idéer som gör det lättare att sluta röka.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra sig tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Belöna dig själv för att gå igenom milstolpar på din resa. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Förbättra din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid säkerhetskopieringsplan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Om du vet att du kommer ha lite ledighet, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Lukten kommer att vara uppfriskande och inte påminna dig om cigaretter när du går runt ditt hem. Håll cigaretter ur dig, genom att eliminera luktarna.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som är inbäddade i ditt sinne.

Sök support online. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Du kommer att hitta tröst när du pratar med människor som går igenom samma slags kampar.

Kom i form. Att sluta röka hjälper till att förbättra din lungkapacitet, vilket gör träningen mycket enklare. Regelbunden träning kommer också att se till att du avvärjer eventuell viktökning. Medan de utgivna endorfinerna inte kommer att ge jämförbara effekter på nikotin, kommer det säkert att göra det lättare att dra tillbaka uttag.

Rådfråga din läkare om mediciner som du kan använda för att hjälpa dig att sluta. Det finns många produkter på marknaden som nu finns tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för gott. Från orala läkemedel till nikotinplåster finns ett antal behandlingsalternativ som hjälper dig att hantera nikotinuttag. Du bör kontakta din läkare om eventuella kontraindikationer innan du försöker röka.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Kom ihåg att du kan ha ett liv utan cigaretter, även under besvärliga tider så länge du är förbunden. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.Source link