Rökningstoppningstips som kan hjälpa dig att sluta


Många tycker att att sluta röka är en av de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen säker botemedel som kommer att fungera för alla. Du kan behöva spendera lite tid på att undersöka metoder som fungerar för dig. Följande tips hjälper dig att sluta med framgång.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortsätter och röker, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag då. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spåret när du slutar röka.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte ser de resultat du letar efter genast, upprepa det här steget tills det gör det.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Din primäravårdare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försök och avbrott.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, överväga nikotinbytebehandling.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta rökning. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Till exempel, om du tenderar att röka när du kör eller dricker, än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så att du inte ' t dra ut en cigarett automatiskt ur vana. Försök hitta någon typ av ämne.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder på hur du hanterar stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar att träna, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite ledig tid, omger dig med trevliga distraktioner, till exempel bra böcker eller läs en bok.

Älskade

Tips! Gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Övning kommer att göra din stress försvunnen.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsoproblem. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Avsluta kommer att göra både dig och dina nära och kära.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan då stödja dig att sluta. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kan hjälpa dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

De flesta som försöker sluta röka första gången de försöker. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Bara fortsätt att sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

TIPS! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Gör det klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

Det är sant att försök att sluta röka är inte alltid lätt och det finns inget botemedel – allt som fungerar för varje rökare. Men du bör inte ge upp och tro att du aldrig kan sluta. Framgång kan uppnås genom att använda en mängd olika tips, såsom de som anges i ovanstående artikel, tillsammans med stöd och motivation. Prova några och upptäck vad som fungerar bäst för dig.

Innan du börjar på en resa måste du ha rätt kunskap. Studiet är viktigt när det gäller ämnet Array. Använd de tips du just läst för att hjälpa din upplevelse att bli mer framgångsrik.Source link