Rökningstoppningstips som kan hjälpa dig att sluta


Många människor kan inte sparka nikotin trots de negativa effekterna. Om du är en av dem, har den här artikeln några tips som hjälper dig att hitta frihet. Använd de som du känner kommer att erbjuda dig de bästa chanserna att hjälpa dig att sluta röka.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökvanorna. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. En hel del begär är ganska överväldigande. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Älskade

Vilken inverkan har din rökning på hälsan hos dina nära och kära? Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Använda de förslag som skisseras ovan bör vara en katalysator som hjälper dig att börja ta bort cigaretter från att vara en del av ditt liv. Du förtjänar ett liv som är fri från de negativa effekterna av rökning. Ge dig själv en chans att befria dig från denna beroendeframkallande vana. När du slutar röka, är ditt dagliga nöje med en hälsosammare kropp och själ.Source link