Sätt du kan sluta röka för gott


Det kan vara en utmaning att sluta röka, oavsett hur mycket viljestyrka du har. Sanningen är att människor fortfarande känner sig kopplade till cigaretter även när de vill sluta. När du är redo att lossna dig själv och dina känslor från cigaretter och sluta för gott, ska de tips du hittar här hjälpa dig att komma igång.

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscenter eller högskolor.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen lista gör det här.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Som du kan se måste sluta röka inte vara en skrämmande och omöjlig uppgift. Att drivas av din motivation och självsäkerhet i din framgång kommer att se till att du uppfyller dina mål och aldrig röker igen. Du kan överraska dig själv vad du kan uppnå när du har beslutsamhet.Source link