Sätt du kan sluta röka för gott


Du kommer inte att kunna sluta röka om du inte är motiverad. Om du slutar röka, är fördelarna otaliga. Tänk på dessa fördelar. Låt dem motivera dig att fortsätta försöka sluta när det känns svårt. Du kan dra nytta av dig själv och din familj med de extra år du får och de extra pengar som du sparar när du slutar. Dessa fördelar kommer i form av bättre hälsa, känns bättre och sparar pengar. Nedanstående förslag hjälper dig att släppa din missbruk av tobak.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Avsluta är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att ändra utfallet av framtiden.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

övningsrutin

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Tala med din läkare om att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Du måste sluta dag för dag, levande i ögonblicket. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Persistens och motstånd är avgörande för att någon ska kunna sluta röka och förbli en icke-rökare för livet. Håll en lista över dina starkaste motivationer och hänvisa ofta till det. Om du använder informationen från den här artikeln har du förbättrat dina chanser att döda denna vana en gång för alla.Source link