Sätt du kan sluta röka för gott


För de flesta rökare är sluta det svåraste de någonsin kommer att göra i sina liv. Det finns ingen silverkula som gäller för varje rökare. Det skulle vara klokt att göra din forskning för att söka efter den bästa metoden för dig. Du kanske tycker att det är lättare än du trodde när du följer tipsen nedan.

Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscentra och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person gör saker på egen väg. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

10 minuter

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.Source link