Sätt du kan sluta röka för gott


De som älskar dig vill helst att du ska sluta. Det är också något som din läkare rekommenderar. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig rabatt för att sluta. Så, varför har du inte gjort det än? Gör det här och följ den här artikelns råd om att sluta vana och gå vidare.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Sluta röka

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Din kropp kommer sannolikt längta efter mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

När du tänker sluta byt märken. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt för att sluta röka.

Se till att berätta för din familj och dina vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Om du gör det hjälper du maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Många människor tycker om stöd från onlinebyte och diskussionsforum. Många webbplatser är dedikerade till att hjälpa dig att sluta. Det kan vara till hjälp att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterat i att du röker. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Du kan få ditt kaffe medan du kör på jobbet eller undviker baren helt och hållet så att du undviker rökningstriggerna du är van vid.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. Att välja att sluta kommer att förbättra ditt liv på så många sätt. Du kan använda de pengar du sparar för att köpa din familj något trevligt för att stödja dig.Source link