Sätt du kan sluta röka för gott


Med rätt inställning och några användbara råd kan du avsluta med framgång. Följ de råd som lämnats, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du föreställde.

Att ta upp problemet skriftligt kan ändra hela ditt perspektiv. Det kan också motivera att gå vidare, eventuellt sluta lite lättare.

Var lätt när du slutar röka. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Endast 5% av de som försöker denna metod lyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Du kan uppleva stora stressnivåer genom att träna. du tränar inte normalt, du kan börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med din läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper dig att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp vanan. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Gör en lista för dig själv.

Tips! Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de många anledningarna som gör det viktigt att du vill sluta röka i början.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, ta dig ut på en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett litet steg mot att sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är ett utmärkt första steg mot att ge dem upp.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver sitt odödliga stöd.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och fortsätta att påminna dig när du känner dig svag. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder systemet på plats. Det här hjälper dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Hitta support via online formulär och samhällen. Det finns hundratals användbara webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak du gör själv istället för något du behöver uthärda. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Du kommer att vara motiverad och inse fördelarna med att sluta.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Cravings kan ibland verka överväldigande. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Sluta röka

När du försöker bryta rökningens vana, koncentrera dig på att äta frukt, frön, grönsaker och frukt. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka på många sätt. För en sak, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteende ersätta rörelserna för att röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din vikt som du slutar röka. Vitamininnehållet och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa till med dina abstinenssymptom.

Om din viljestyrka är helt låg och du känner dig väldigt nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, ring någon som redan har slutat för uppmuntrande ord av stöd. Det är inte bara att prata ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, det är alltid tröst att veta att du inte kämpar för den här striden ensam.

För att förhindra att du tar in dina nikotinuttagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera detta påfrestning. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig ockuperat är bra.

Tips! Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta men har inte viljestyrka att göra det. För att framgångsrikt sluta röka måste människor ha två saker: en handlingsplan och tillräcklig motivation att fortsätta gå när det blir svårt. Ta råd i detta stycke för att hjälpa dig att planera en strategi för framgång.

Du måste veta om ett ämne innan du verkligen kan börja behärska det. Lite framgång med ämnet Array kommer från forskning. Använd de saker som den här artikeln har gett dig för att ge dig all framgång du behöver.Source link