Sätt du kan sluta röka för gott


Det finns många människor där ute som skulle älska att sluta röka. Rökning är inte bra för människor, det gör bara ont i kroppen mycket länge. Så kolla igenom den här artikeln och se vad du kan göra för att sluta röka vana för gott.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver hålla dig på det raka och smala.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Försök aldrig att kyla kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

10 minuter

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt bara att repetera den här processen om och om så ofta som du behöver.

Till exempel, när du gör din första rökfria veckan, gå till en film. Efter en längre tid, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Tips! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Secondhand smoke kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta, reducerar du dina näraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och de som är friskare.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Du kommer att ha en bra start i din vana.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att hålla dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha folk runt som stöder systemet. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Ta bara varje dag som det kommer. Det är en stor process att sluta röka. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta röka är en lång process.

Du måste leta efter sätt att ha hög motivation för att sluta röka högt. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller ha på sig smycken som symboliserar dina avsikter att sluta.

För att hålla dig motiverad, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter du kan bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Bli inte ett nummer!

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan triumfera vägen.

Diskutera med din läkare. Det har förekommit många produkter på området för rökningstopp. Fråga din läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

Sluta röka

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Skapa din egen lista gör det här.

Tips! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att skapa en lista utifrån dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka.

Ät mycket frukt, frön, nötter och frön medan du slutar röka. Att äta lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka på många sätt. Att äta frukt och grönsaker gör det till exempel möjligt att göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du känner under uttagsperioden.

Nu när du har läst den här artikeln har du förhoppningsvis fått en inblick i vad du behöver göra för att sparka din rökning vana för gott. Fördelarna med att sluta röka är välkända. Ta det du har lärt dig här och sparka denna vana till kanten. Din kropp, din plånbok och dina kära kommer att tacka.

Många vill gärna förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link