Sätt som du kan sluta röka för gott


De flesta rökare skulle vilja sluta, men de blir avskräckta utan att ens ge sig en chans. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Följ detta råd, och du kommer se att sluta röka är enkelt.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbla chanserna att slutföra med framgång. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Sluta röka

Bo i nuet och sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas är ökat, och dina mål är uppnåelige.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Shampoo din klädsel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar. Genom att göra detta kommer ditt hus att ha en frisk ren arom istället för den inaktuella stanken av rökt tobak. När du går in i ditt hus kommer du inte längre att påminna dig om att ha en rök.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle bli drabbad om du skulle bli sjuk eftersom den vana i ditt sinne. Omkring tjugo procent av amerikanerna dör av rökrelaterade orsaker. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

Sluta röka

Många människor försöker sluta röka cigaretter, men kan inte. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. Informationen från denna artikel ska tjäna dig bra när du formulerar dina egna planer.