Sätta bort rökerna för alltid med dessa bra tips


Många människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens ger det en chans. Du kan sluta om du antar en positiv attityd, hitta din motivation och använda framgångsrika stoppmetoder. Ta några av de råd du har läst och följ det. Du kanske tycker att sluta röka är inte så svårt som det verkar.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Avsluta är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn . För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Åtta timmars sömn varje natt kan du förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig bättre kontroll över otäcka begär.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är en svår process, och det är viktigt att få stöd från dina vänner och familj.

Som nämnts i början av denna artikel vill vissa rökare sluta, men har inte viljestyrka att göra det. De som är väldigt seriösa att sluta har vanligtvis en detaljerad plan och en del motivation för att göra det lättare att hålla sig på rätt spår. Informationen från den här artikeln ska hjälpa dig bra när du formulerar dina egna planer.Source link