Sätta bort rökerna för evigt med dessa bra tips


Om du vill bli framgångsrik när du försöker sluta röka, måste du motiveras. Det finns många anmärkningsvärda fördelar som kommer med rökningstopp. Minst en av dem borde kunna hjälpa dig att hålla fokus när saker blir svåra. Fördelarna med att avsluta inkluderar ökad ekonomisk och fysisk hälsa. Hälsan hos din familj är också förbättrad. Fortsätt läsa för att hitta de bästa sätten att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du vill röka en cigarett kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Tips! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Istället för att tänka på att stoppa för evigt, tänk på att ta det en dag i taget.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Du kan tycka att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Sluta röka

TIPS! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

För att sluta röka för gott, sluta så många gånger som det tar. Några personer som slutat röka gjorde flera försök innan de lyckades. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Så småningom får du det bra, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Håll dina motivationer i åtanke, så att du kan lyckas och sparka vanan. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar för att sluta röka, och kunna motstå framtida frestelser att lysa upp.Source link