Sätta bort rökerna för evigt med dessa bra tips


Många tycker att det är svårt, eller att de saknar viljan att sluta röka framgångsrikt. Denna artikel innehåller en mängd tips som kommer att ge dig exakt den kunskap du behöver för att klara ut för gott.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta . När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök aldrig att kyla kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragandet och göra det lättare att sluta röka.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Vila är viktigt när du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Nikotinutbyteterapi

Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt alternativ. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

När du slutar röka, behöver du en hälsosam metod att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Tips! När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt . Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett bra verktyg för att börja din resa att sluta.

Var noga med att rengöra ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Skapa en lista över de belöningar du kommer att ge dig själv när du har gjort det förbi vissa datum. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Du kommer troligen att upptäcka att beslutet om att sluta röka är ett av de tuffaste besluten du någonsin kommer att göra. Det är dock inte omöjligt. Du behöver lägga in tiden, ha tålamod och utöva lite viljestyrka. Du kommer bäst att tjäna genom att få så mycket kunskap och hjälp som möjligt. Om du använder de tips som delades i den här artikeln kommer du att vara väl på väg mot att leva rökfritt.Source link