Sätta på rökning till ett slut! Avsluta idag med dessa förslag


Rökning kan vara allvarligt skadligt för många aspekter av ditt liv. Det förändrar hur du ser ut, eftersom nikotin gör att tänderna blir gula, och det kan också göra dig sugen på rök. Det kan också drabba din hälsa dramatiskt. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter om du slutar. Denna artikel ger några värdefulla råd om hur du kan avsluta.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Secondhand Smoke

Sluta röka inte bara för din hälsa, men också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Så, både du och dina nära och kära kan leva friskare på grund av ditt beslut att sluta röka.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Om din kalla turkey-försök att sluta röka misslyckades, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

När du slutar röka blir det inte lätt, det kommer att vara värt det när du ser hur det påverkar din hälsa, ditt utseende och ditt sociala liv. Nu när du har läst detta, förhoppningsvis känner du dig mer optimistisk om att sluta. Välj din favorittips och prova det idag!Source link