Sätta på rökning till ett slut! Avsluta idag med dessa förslag


Rökning har allvarliga konsekvenser för dig och ditt liv. Det gör din hudrink, dina tänder och fingrar gula och ditt andetag och hår stinker. Det kan också orsaka många allvarliga hälsoproblem. Genom att stoppa kan du ångra all den skada som rökning har gjort. Om du kämpar med tanken att sluta läser du följande artikel för tips om var du ska börja.

Sluta röka

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

När ett begär kommer på att äta när du slutat röka, räcker för grönsaker och frukt. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.Source link