Sätta på rökning till ett slut! Avsluta idag med dessa förslag


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Liksom med allting i livet, ju mer du lär dig och forskar om de bästa sätten att sluta röka, desto lättare blir det. Följande artikel erbjuder välbehövlig hjälp för vem som helst sparkar vanan.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du trivs med din åtagande att sluta.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Övning kan också vara en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ny att träna, kan du börja med att ta korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Se till att du får gott om viloplats om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa tiden du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan kontrollera dessa begär.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Sluta röka

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Att prata med andra människor som förstår kommer att låta dig arbeta igenom det.

TIPS! Vilken påverkan har din rökning på hälsan hos dina nära och kära? Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Din hälsa och hälsan hos dem du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningarna till att du ville sluta röka ursprungligen.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Avsluta kommer att göra dig och de du älskar mer hälsosam.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt att sluta röka.Source link