Sätta på rökning till ett slut! Avsluta idag med dessa förslag


Behovet av att röka kan vara ganska obekvämt ibland. Ibland stoppar du vad du gör för att röka. Du kan också känna sig obekväm att inte ha dina cigaretter på dig hela tiden. För att lära dig att lämna denna besvärlighet bakom, läs tipsen som ges här. Denna artikel kommer att visa dig många användbara idéer för att hjälpa dig att sluta röka.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Genom att använda dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Även om du sänker cigaretten till slut, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än vad du normalt skulle ha den dagen.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram för att hjälp fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning hjälper dig också att lindra stress.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

När du slutar röka behöver du en hälsosam sätt att klara av stress i samband med nikotinuttaget. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

När rökning har börjat verka som en börda för dig, är du redan på väg att sluta. Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Prova några av de tekniker du just läste för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.Source link