Sätta på rökning till ett slut! Avsluta idag med dessa förslag


Många människor kommer att nämna hur svårt det är att sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Eftersom det är med någonting, ju mer information du har om att sluta röka, desto mindre förvirrande blir. De tips som finns i kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Att skriva saker ner kan påverka hela ditt tankesätt. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, eventuellt sluta lite lättare.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar ge dig, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

TIPS! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Att informera de älskade dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta dig kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning som du kan uppleva.

TIPS! Tala med dig om du vill sluta röka. Din familjedoktorn kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte skulle ha tillgång till.

Nikotinutbyte

Nikotinbytesprodukter är ett bra alternativ. När du lider av nikotinuttag kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinutbytessystem hjälper till med dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Det första steget i något program för att sluta röka gör att du försöker ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du vill sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film.

Du bör inte försöka axla hela bördan att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Minska antalet cigaretter du röker. Det här hjälper dig att börja sluta röka. Prova en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av en cigarett varje rökning.

Håll listan någonstans där du kommer att märka den varje dag. Detta kommer att vara till hjälp när du känner dig frestande.

Tips! När du slutar röka, börja med att byta märken. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte tycker om smaken av.

Planera hur du lyckas hantera stress. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Håll en back-upplan praktisk om du inte arbetar.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, veta att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan få mycket sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Låt inte dig själv bli ett nummer!

Regular Exercise

Tips! Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Om du vill sluta röka helt, kan detta få dig att peka i rätt riktning.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så fort du slutar röka. Regelbunden motion hjälper dig också att hålla din kroppsvikt under kontroll. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings i viss utsträckning.

Bli av med alla askkoppar och tändare du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Genom att göra detta kommer att förhindra att saker som påminner dig inte påminns eller utlöses för att röka.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övningen är också fördelaktig på annat sätt; Det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

TIPS! Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, hämta telefonen ett samtal någon för support. Inte bara kommer tiden i telefonen att vara en bra distraktion förrän begäret har gått, är det alltid bra att veta att du inte är ensam när du hanterar denna typ av problem.

Skapa en verbal lista med anledningarna till varför du bestämde dig för att sluta röka. Upprepa dem till dig själv, eller när din motivation försvinner. Detta kan hjälpa dig att fokusera på din uppmärksamhet från avhopp och positivitet.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Låt alla dina bekanta veta att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökavbrottskoncern och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Tips! När du försöker bryta din rökning vana, var noga med att undvika eventuella situationer som kan få dig att röka. Om du alltid haft cigaretter under din happy hour eller med ditt kaffe, försök ändra denna typ av rutin.

Att sluta röka är en mycket svår känslomässig som den är fysiskt. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att motstå.

Försök inte sluta röka bara på grund av andra människor. Även om du kanske älskar dessa människor kommer du att lyckas om du har en personlig motivation. Att sluta röka kan vara en underbar gåva att ge dig själv och din familj, och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

Förhoppningsvis har denna artikel utbildat dig på bästa sätt att närma sig svårigheterna med försöker sluta röka. Att ha informationen att veta vilka tekniker som fungerar bäst kommer att göra processen mycket enklare. Använd det du har lärt dig i den här artikeln och du kommer snart att kunna sluta.

TIPS! De första dagarna kommer att vara det svåraste. Under de första 48 timmarna efter att du avslutat börjar din kropp att gå in i detox eftersom all nikotin lämnar ditt system.

Om du bara fortsätter att studera Array, kan du behärska dem. Använd den kunskap du just har läst här, och du kan ha större framgång med. Ta del av och lär dig vad du kan för att få de bästa resultaten.Source link