Sätta på rökning till ett slut! Avsluta idag med dessa förslag


Varje rökare vet att de måste sluta. Ingen röker på grund av de fantastiska vitaminer och näringsämnen som de fortsätter att röka eftersom det är svårt att sluta. Människor som aldrig har rökt är clueless till riskerna att försöka sluta, men ex-rökare har levt resan. Fortsätt läsa för att lära av sina erfarenheter och hur du kan göra det framgångsrikt.

Att skriva ner det kan förändra hela ditt tankesätt. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kan sluta bli svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att kyla kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Tips! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Om du vill röka en cigarett, åtminstone var det lite längre att du kunde vara rökfri.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kan vara nudgen i rätt riktning du behöver sluta röka.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och känslomässiga belastningen du kan uppleva.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig vikt vid denna avgörande tid.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du ska genom, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få en hel del från att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Tips! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Låt inte din brist på motion hindra dig.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå ut på bio. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsoproblem. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Sluta röka

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva läkemedel, kan sluta med att sluta.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De är där för dig och de kommer att kunna hjälpa till att påminna dig om att hålla ditt mål i sikte. Att ha ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Det här hjälper dig att öka dina slutgiltiga rökningsmål avsevärt.

De som inte röker tycker omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Använd sina idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta verklighet.

Idag vill alla veta om Array-världen, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Du kan använda den information du har lärt dig här!Source link