Sätta stopp för din rökning – för gott!


Så många rökare är desperata för att hitta ett sätt att befria sig från deras beroende av cigaretter. Rökning har många skadliga effekter, särskilt på dina lungor. Så kolla igenom den här guiden och hitta de saker du kan göra för att sluta röka för gott.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det vara att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Tips! Om du är uppriktig i din ansträngning att sluta, hitta en supportgrupp och stick med dem. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra dessa begär.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Du har nu en bättre uppfattning om vad som är inblandat i att sluta för gott. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning till en vana av det förflutna. Du kan också! Ta med de tips du har lärt dig här i din plan för att sparka denna vana för gott.Source link