Sätta stopp för din rökning – för gott!


Att sluta röka är inte lätt, även för de som är starkvilja. Även om du är övertygad om att du måste sluta röka, finns det en bra chans att du fortfarande känner att du ger upp något som är en känslomässig del av ditt liv. För att ta bort dig själv från den känslomässiga anknytningen till rökning och sluta vanan en gång för alla, ta råd från följande tips för att komma igång.

Du måste göra rökningstoppet så enkelt som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

TIPS! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta . Bara genom att skapa listan kommer du att stärka ditt humör.

Att gå med i en bra supportgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Träning kommer att göra din stress försvunnen. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Innan du börjar en träningsrutin, kontakta din läkare.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Som du har sett måste sluta röka inte vara skrämmande och omöjligt att göra. Du kan sluta röka med en engagerad, positiv attityd när du försöker tipsen ovanför idag. Du kan överraska dig själv vad du kan uppnå när du har beslutsamhet.Source link