Sätta stopp för din rökning – för gott!


Du kommer normalt att höra människor klagar på att det är svårt att sluta röka, men ofta använder människor inte rätt strategier att sluta. Det blir lättare att sluta när du lär dig mer om vad du ska göra. Fortsätt läsa för en mängd olika tips som hjälper dig att sluta röka.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. När du tänker på din lista kan det göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver vara kunna sluta röka Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna som du går igenom.

Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Deep Trance

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du klipper ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten.

Ta varje dag en åt gången. Att sluta röka är en lång process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

TIP! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa du slutar röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Undvik nikotinbytningar som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

När du försöker sluta röka, låt dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri, och tänka inte ens om det längre.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge in till dina begär och den stress de kan orsaka. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Tips! Om du inte kan sluta kall kalkon byt du ut dina cigaretter med nikotin fläckar eller tandkött. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Ett sådant system kan kraftigt öka dina chanser att lyckas.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringarna som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

Använd "NOPE", a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. Även om du kan bli frestad att röka under stressperioder, låt inte de uppmanas att ångra ditt hårda arbete. Låt dig veta att även om du har en, kommer det att orsaka mycket skada.

Tips! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser du kanske inte har i ditt hem.

Om du inte slutar en gång kan du alltid försöka igen. Även de bästa ansträngningarna och de bästa människorna misslyckas ibland. Identifiera var din svaghet gick fel och lär dig av denna incident innan du försöker sluta igen. Om det händer dig i framtiden kommer du att veta exakt hur du ska övervinna det.

Efter att ha läst den här artikeln borde du nu bättre förstå hur man ska sluta röka på ett hälsosamt och informativt sätt. Du kommer att hitta det lättare att ge upp cigarettvanan nu när du har befogenhet att ge användbar information. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.Source link