Sätta stopp för din rökning – För gott!


Med allt tryck och påfrestningar i dagens värld kan det vara svårt att veta hur man slutar röka. Låt inte yttre påverkan hålla dig från att göra det som är bäst för dig. Den här artikeln kan hjälpa!

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Siktmål

TIPS! Det första steget i något program för att sluta röka är att göra åtagandet att se det igenom. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tankesättet.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

TIPS! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Ditt åtagande att avsluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Nu när du har absorberat allt detta råd bör ditt förtroende för en lyckad avsluta vara mycket högre. Ta stegen för att sluta i stället för att fortsätta skada hälsan hos dig själv och de som finns omkring dig.Source link