Sätta stopp för din rökning – för gott!


Vill du sluta röka, men vet inte hur? Den information och idéer du hittar i den här artikeln hjälper dig att komma igång på din resa till ett hälsosamt liv som icke-rökare.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Se till att du går ett steg åt gången. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Tänk inte för långt framåt i tiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Försök inte göra det själv. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage?

Support System

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett . Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kroppen under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Uppmärksamma din familj och dina vänner av din avsikt att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Att försöka sluta röka kan vara en mycket svår uppgift. Men låt inte det hindra dig från att försöka. Du måste vara tålmodig, bestämd och stark vilja. Som ett extra hjälp i denna strävan, arm dig själv med lite kunskap och hjälpsamma tips om hur man sparkar rökning vana. Inkorporera de råd du hittat ovan i ditt liv, och du kommer också äntligen att kunna kasta denna otäcka vana.Source link