Se här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Att sluta röka vana är inte lätt för någon, även de som är mycket starka viljat. Även de som verkligen vill sluta känner fortfarande som att de får något av det. Om du vill sparka röken vana för bra och känslomässigt lossna dig själv, kan följande artikel hjälpa dig att göra just det.

Om du röker en cigarett är något som du inte kan undvika, åtminstone försöka och stanna för tid innan du tänder upp. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Siktmål

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Undvik att gå kallt kalkon.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökuppehåll. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Minska rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.Source link