Se här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Trots att riskerna med rökning är kända kämpar många människor för att bryta sin vana. Om detta gäller dig kan du läsa tipsen som ges här och hjälpa dig att skaka av denna ohälsosamma vana. Försök med alla tips som ringer sanna med dig.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök aldrig att kyla kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Replacement Therapy

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

Få hjälp av andra. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

TIPS! Sluta röka gradvis. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamt.

Att hålla en positiv attityd kan vara den extra motivationen att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man också tänka sig positiva förändringar.

Taper ner din rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Undvik att röka när du först vaknar. Klipp tillbaka i halvor av cigaretter för att få dig att vana att stoppa.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som dig.

Det första steget i någon plan att sluta röka, stoppar. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar, och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. Statistik visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år. Det finns inget behov av att du är en av dessa statistiker.

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara den svåraste när du slutar röka. Under de första 48 timmarna kommer din kropp att eliminera sin uppbyggnad av nikotin. Efter det att de fysiska begären har gått, kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Det kommer fortfarande vara svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Avsluta kan vara en lång process.

Du kan ersätta din rökning vana med motion. Övning gör att din kropp släpper ut mood-boosting endorfiner, och fysisk aktivitet ger distraktion från dina begär när de slår. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Deep Preatment

Prova djupa andningstekniker om du vill ha en cigarett. Detta ger dig en minut att fokusera och kom ihåg varför du slutade i första hand. Att fylla dina lungor med syre gör det möjligt att känna dig nyfödd. Djupa andningsövningar är mycket enkla att göra, och du kan träna dem när som helst.

TIPS! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Många ex-rökare säger att en av de svåraste missbrukarna att övervinna när man slutar röka är den orala fixeringen i samband med cigarettrökning. Många människor som slutar röka tycker att det är användbart att bära tuggummi eller hård godis på dem hela tiden. Vissa andra upplever lättnad med elektroniska cigaretter.

När du bestämmer dig för att sluta röka, är det viktigt att du är fast besluten att aldrig ge upp. Flertalet människor som lyckas sluta röka försöker flera gånger innan de faktiskt uppnår sitt mål. Om du upplever ett återfall, bestäm varför nedslaget inträffade och förnya ditt åtagande att sluta en gång till.

Identifiera utmaningar som du kommer att möta när du slutar. De flesta som misslyckas med att sluta, gör det efter bara några månader att försöka. Stress och utmattning är bara två av de faktorer som kan försvaga din beslutsamhet och få dig att ge efter för ditt behov av en cigarett. Lär dig vilka triggare som är särskilt hotande.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Du bör börja en ny vana som kommer på någons nerver som ständigt näver dig när du röker. Att försöka sluta för andra än dig själv ger dem för mycket kontroll över dig. Du kan hitta många andra aktiviteter som kommer att ta plats för att röka om detta gör någon annan glad. Om du fortsätter att göra vad du vill, kommer du att sluta vara enklare.

Använda de råd som presenteras här bör ge dig en bra start när du sparkar röksvanan för gott. Du förtjänar ett liv som är fri från de negativa effekterna av rökning. Ge dig själv möjlighet att stoppa denna hemska missbruk. Din ökade hälsa och välbefinnande kan hjälpa dig att sluta röka.Source link