Se här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de ska sluta röka. Har du någonsin hört en medrökare glädja sig över hur glada de är att de bestämde sig för att börja röka? Folk som aldrig rökt förstår inte hur svårt det blir att sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Artikeln nedan diskuterar några av de metoder som kan hjälpa dig.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt tankesätt. Detta kan hjälpa dig att vara motiverad, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Försök göra det så enkelt som möjligt på dig att sluta röka. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Även om du tar den cigaretten kan fördröjningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har i en dag.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål när du blir bekväm med din åtagande att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som du kan uppleva.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Om du inte tror att du kan sluta alla på en gång, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

Se till att du äter bra. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du lämnar resurser som du tidigare inte kände till.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja tanken att eliminera rökning. Försök att vänta en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av en cigarett varje röksession.

De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sina nikotinvanor. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du upplever ett bakslag, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Påminn dig om hur mycket bättre dina andetag, kläder och hem kommer att lukta, och hur mycket lättare blir det att hålla tänderna vita. Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man också tänka sig positiva förändringar.

TIPS! När du är frestad att röka, berätta själv: "Nej. aldrig.

Det bästa du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Stopp är det bästa sättet att starta dig på din resa. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och låt inte dig själv röka igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Sätt den listan någonstans där du kommer att se den dagligen. Detta kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Nonsmokers kan inte fathom din önskan att röka en cigarett när du vet vilka hälsomässiga kostnader som är inblandade. Ingen nonsmoker kommer att kunna samla djupet på vad slutar innebära. I den här artikeln har du dock hittat råd från personer som har varit rökare, människor som äntligen har ganska hemsk vana. Använd dessa idéer och anta hälsosamare vanor.

Utsätt inte ditt slutdatum eftersom det borde ske omedelbart. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj helt enkelt idag för att sluta röka. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Du kommer också att bidra till att säkerställa din familjs säkerhet genom att minska den begagnade rök som finns i ditt hem. Detta gör det ännu viktigare att du slutar idag.

Som du kan förmodligen berätta från den här artikeln är det mycket involverat när det gäller Array. Använd de råd som hittas här, och du kan vara på rätt väg mot att bli expert på. Gör inte detta till ditt sista stopp, fortsätt leta efter mer information om.Source link