Se här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man slutar . Liksom med allt i livet, ju mer kunskap du har om någonting, desto mindre förvirrande blir det. De råd som följer kommer att hjälpa alla som slutar röka.

Ta din resa en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Åtta timmars sömn varje natt gör att du kan förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, liksom mot stödgrupper och andra informationskällor.Source link