Se här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Även om du säkert har hört ett antal personer klagar över hur svårt det är att sluta röka, kommer många av dessa klagomål från att få Folk vet hur man gör det framgångsrikt. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. De tips som ingår i kommer att tillåta någon att ha rätt verktyg för att bekämpa rökning.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Bara lite extra tid innan du tänds kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Olika sätt att arbeta för olika människor. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp mot ansträngande aktivitet. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Avsluta är en process.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Varna dem också för att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig just nu.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. En läkare kan känna till metoder för att sluta att du inte är medveten om. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

Du bör fullt ut förstå vikten av att bli utbildad om de bästa metoderna att använda för att sluta röka. När du väl vet vad som är effektivt och vad som inte är, kommer du att upptäcka att det egentligen inte är så svårt att sluta röka. Ta informationen från den här artikeln och börja använda den, och du kommer att vara på väg att sluta.Source link