Se nedan för utmärkt sluta röka information


Forskning har visat utan tvekan att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta är huvudorsaken till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka. Läs vidare för några värdefulla råd som bättre kan förbereda dig för framgång när du försöker avsluta din missbruk av cigaretter, en gång för alla.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en försening innan du får lov att hänge. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är där du är och kan förstå vad du går igenom.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill bli kall kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Nikotinutbyte

Överväg nikotinersättningsterapi. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att du aldrig röker igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Kom alltid ihåg varför du vill sluta att hålla dig motiverad.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du går längs vägen. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt att skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Älskade Ones

TIPS! Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Kick röksvanen för dina älskade hälsa. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Sök support online. Massor av webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika emotionella kamperna som följer med denna resa.

Gör valet att inte röka alls. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" kan göra mycket skada.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Träna ut när det är möjligt. Strax efter att du slutat röka börjar din lungkapacitet att förbättras. Detta gör att träna lättare än det brukade vara. Du kan också förhindra viktökning genom att vara aktiv. Även om du fortfarande känner nikotinbehov, kommer du inte ha så svårt en tid med abstinenssymptom om du tränar. Övning orsakar endorfiner att öka genom ditt system, vilket ger dig en känsla av lycka och välbefinnande.

Övergång från att röka för att träna. Utöva frisläppande endorfiner, vilket kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Dessutom kommer du att förlora ämnesomsättningen när du slutar, och träning kan påskynda det.

Diskutera droger med läkare. Det finns fler nya produkter på marknaden än någonsin som är utformade speciellt för att hjälpa människor att sluta röka. Det finns också flera behandlingsalternativ som hjälper dig på vägen, inklusive receptbelagda läkemedel, nikotinersättningsterapi och homeopatiska läkemedel. Rådfråga din läkare och se om de kan peka dig i riktning mot en produkt som kan hjälpa dig att sparka vanan för alltid.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligen att gått.

Ät massor av grönsaker, frön, nötter och frukt medan du slutar röka. Att uppmärksamma din kost och inklusive lågt kaloriinnehåll, hälsosam mat kommer att ge dig ett steg i ditt slut på en mängd olika sätt. För att du alltid har något att göra med dina händer och mun kan du beteende ersätta rökningens rörelser. En frekvent förbrukning av dessa friska varor minimerar också potentiell viktökning. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel minskar obehagarna vid uttag.

När du bestämmer dig för att sluta röka, få hjälp av vänner och familj. Du bör berätta för de personer som är viktiga för dig att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras stöd, vård och uppmuntran kan verkligen göra en stor skillnad mellan att sluta och falla tillbaka av vagnen. Leta efter andra sätt att subventionera sitt stöd, till exempel genom att gå med i ett forum eller genom att utföra beteendeterapi.

För att undvika att gå upp i vikt medan du slutar röka, se till att du äter förnuftigt. Du bör inte försöka dieta under samma tid som du försöker sluta röka. Du borde äta på ett balanserat sätt. Det har varit studier som har visat att att äta lättmjölkade mejeriprodukter, grönsaker och frukter kommer faktiskt att lämna dig dålig smak om du är rökare. Återupptäck nöjen av dessa enkla matar som din smak av smak förbättras.

Sluta röka

Narkotikamissbrukets narkotiska natur gör det mycket svårt att sluta röka. Många har både fysisk och psykologisk beroende av cigaretter, vilket kan göra det dubbelt svårt att sluta röka. Lätta smärtan av processen med de tips som ges i den här artikeln. Genom att använda denna information och sätta i hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link