Se nedan för utmärkt sluta röka information


Nu vet alla att rökning orsakar många hälsorisker, men det kan fortfarande vara svårt att sluta. Du kan behöva lite hjälp om du vill sluta röka. Dessa tips är utformade för att börja göra lite lättare.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla sig borta från cigaretter också. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Försök använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Secondhand Smoke

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Så, både du och dina nära och kära kan leva hälsosamma på grund av ditt beslut att sluta röka.

TIPS! Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Genom att ha en positiv uppfattning är du mer sannolikt att lyckas.

De flesta människor har problem med att ge upp sin rökvanor, men det finns några strategier som kan göra processen mindre svår. Om du tillämpar råd från den här artikeln, bör du avbryta vanan oftast. Ta de triks som du får i den här artikeln och börja arbeta med att sluta röka för att förbättra hälsan och livet för dig själv och din familj.Source link